02 Nis 2011

Forti AP ile daha fazla guvenlik

Fortinet’ten Kablosuz Ağ Çözümleri İle Daha Fazla Güvenlik

FORTIAP 200 SERİSİ

FortiAP’ ler FortiGate kullanan network sistemlerinin kablosuz iletişime dönüşünde tam içerik koruması sağlar.FortiAP ile network ağını basitleştirirken, kural (policy) yürürleğe koyabilir ve arttırlımış görünürlük elde edersiniz.FortiAP, frekans(radio) başına 300 mbps hıza ulaşabilir ve 802.11n teknolojisi ile 802.11a/b/g den iki kat daha fazla kapsama alanına sahiptir. 

FortiAP 210B: Air Monitoring seçeneğiyle, 300mbps ye kadar tek frekans(radio) desteği.

Fortiap 220B: PCI uyumlu uygulamalar için dizayn edilmiştir.Bu istemci(client) trafiğine etki etmeden, dual band(2.4/5) güvenlik izleme frekansı ve ikinci istemci giriş frekansı ile tam zamanlı kablosuz tarama sağlar.600 mbps’ye ulaşabilir.

FortiAP 222B: Yüksek hassasiyetteki alıcılarıyla engebeli açık alanlarda iletişim gerçekleştirebilir.27 Dbm Anteni  yakın kablosuz iletişime sahiptir.a/b/g/n bandlarını 600 mbps e kadar sunar.

SİSTEMİN FAYDALARI

–          Düşük fiyatlarla, FortiGate güvenlik platformları içinde kablosuz kontrolleriyle uyumlu ve tam koruma sunar.

–          Güçlendirilmiş WPA2 Enterprise kimlik denetimi ve misafir girişi için Captive Portal(Esir Alanı) özelliği

–          Power Over Ethernet(POE) üzerinde çalışması dağınık güç desteğini ortadan kaldırır.

–          Sadece gizli tehditler değil, güvenilir kaynaklar içerisindeki  güvenilir uygulamalırı bile izler.

–          Kritik band genişlikleri üzerinde uygulama trafiğine öncelik verir.

–          Gelişmiş kural(policy) koyma uyumu, Rouge AP algılama, taneli uç nokta kontrolü,denetime hazır rapor ve analizler vb. sunar.

–          FortiGate yönetim konsolu ile uyumlu ve özel lisans gerektirmeden sistemi basitleştirip maliyetleri aşağı çeker.

Genel Bakış:

FortiAP ler Firewall, IPS, Application Control, VPN, Web Filtering gibi özellikleri basitçe tek cihazda toplar ve 2×2 MIMO teknolojisi ile 2 kat daha hızlı veri girişi ve 2 kat daha hızlı veri çıkışı yapar.